Halleluja! Trump gaat vandaag Jeruzalem als hoofdstad van Israël erkennen, en begint met het verplaatsen van de ambassade

President Donald Trump zal vandaag aankondigen dat de Verenigde Staten Jeruzalem als de hoofdstad van Israël zullen erkennen en dat het ministerie van Buitenlandse Zaken een proces zal starten om de Amerikaanse ambassade in Israël naar Jeruzalem te verplaatsen.

Trump zal eerst aankondigen dat de “regering van de Verenigde Staten erkent dat Jeruzalem de hoofdstad van Israël is”, volgens een van de drie hoge ambtenaren die dinsdag met de verslaggevers hebben gesproken.

De functionarissen vertelden dat de verandering een erkenning is van ‘de werkelijkheid’ – zowel de historische realiteit dat Jeruzalem sinds de oudheid de hoofdstad van het Joodse volk is en het Joodse geloof; en de moderne realiteit dat de stad de zetel is van de regering van Israël, met zijn wetgevende macht, hoogste rechter, premier en uitvoerende autoriteiten.

Ten tweede zal Trump het ministerie van Buitenlandse Zaken opdracht geven om het proces te starten van het verplaatsen van…

View original post 505 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s