Amerikaans parlement keurt wet goed die financiële hulp aan Palestijnse terreur beperkt

Vlaamse Vrienden van Israël

De Amerikaanse Kamer van Afgevaardigden [House of Representatives] neemt wetgeving aan die de Amerikaanse hulp aan Palestijnen zal beperken. Taylor Force Act, vernoemd naar de Amerikaanse soldaat die op 8 maart 2016 door een Palestijnse terrorist werd vermoord, krijgt overweldigende steun in de door de Republikeinen geleide Kamer, terwijl parlementsleden de “ronduit walgelijke… pay-to-kill”-regeling van de Palestijnse Autoriteit (PA) verwerpen, waarvan ze zeggen dat die “het terrorisme” stimuleert.

De door de Republikeinen geleide Kamer keurde dinsdag gemakkelijk de wetgeving goed die financiële steun zou beperken die de Palestijnse Autoriteit rechtstreeks ten goede komt, totdat het geloofwaardige stappen neemt om een ​​einde te maken aan wat volgens wetgevers een beloning is voor Palestijnen, die Amerikanen en Israëliërs vermoorden. De wetgeving, die met mondelinge stemming werd aangenomen, weerspiegelt tweeledige verontwaardiging over wat leden van het Congres een “pay to kill”-programma hebben genoemd dat door de Palestijnse Autoriteit is goedgekeurd.

View original post 336 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s