Palestijnen lobbyen om Amerikaanse erkenning van Jeruzalem als Israël’s hoofdstad te dwarsen

Vlaamse Vrienden van Israël

De Palestijnse Autoriteit (PA) Minister van Buitenlandse Zaken Riyad al-Maliki riep zondag de leiders van de Arabische Liga en de Organisatie voor Islamitische Samenwerking op om een ​​spoedvergadering bijeen te roepen over de mogelijke erkenning door president Donald Trump van Jeruzalem als hoofdstad van Israël deze week.

Trump heeft een deadline van 4 december om te beslissen of hij de laatste vrijstelling wil ondertekenen, waarbij hij de verhuizing van de Amerikaanse ambassade in Israël van Tel Aviv naar Jeruzalem uitstelt. Trump zal naar verluidt een aankondiging doen op 6 december met betrekking tot de erkenning door de VS van Jeruzalem.

“Maliki riep op tot het houden van bijeenkomsten van de Arabische Liga en Organisatie van Islamitische Samenwerking op het niveau van permanente vertegenwoordigers om de dreigende gevaren van Jeruzalem en de heilige plaatsen te bespreken,” berichtte het officiële PA-persbureau Wafa.

Volgens het Palestijnse nieuwscentrum pleegde Maliki op zondag noodtelefoontjes uit…

View original post 172 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s