Jihad/de genocide tegen Serviërs in Srebrenica!

The Balkans Chronicles

unnamedDe ISLAM rukt op aan alle fronten met dood en verderf .Dat gebeurde in de Balkanoorlog ten koste van de Serviërs en hun cultuur, dat gebeurt al jaren in het Midden-Oosten en dat gebeurt overal in Europa.De oorlog in Bosnië was het gevolg van de expansiedrift van moslimfundamentalisten die het gebied niet wilden delen met de etnische Serviërs. De moslims begonnen de oorlog omdat zij heel Bosnië in hun macht wilden krijgen…Heeft de iemand ooit de ISLAM-declaratie van Alija Izetbegovic gelezen? Hierin pleitte hij voor de vestiging van een fundamentalistische moslimstaat in Bosnië,onder sharia.In zijn politieke dromen, zag hij Bosnië-Herzegovina als springplank om heel Europa te islamiseren.Uittreksels uit de ‘Islamitische verklaring’ van Alija Izetbegovic:“Er kan geen vrede bestaan tussen het Islamitische geloof en een niet-islamitische samenleving. De Islam sluit alles wat niet-moslim is uit van zijn eigen leefgebied.De islamitische beweging moet en mag de macht grijpen zodra ze daar de…

View original post 3.314 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s