Islamitisch netwerk-wroeten in het Westen sinds . . . . . . . 1918!

Martien Pennings

Kijk nou! Islam is vrede en praten met Joden met keppeltjes. Maar! Zie het proces van 2008 tegen CAIR en de “Holy land Foundation” waar meer dan 300 organisaties aangestuurd door de Moslimbroederschap verdacht waren.

Voor de onwetenden is het geen opvallend bericht. De MSM in de hele Atlantische wereld zwijgen er uiteraard over, want zonder uitzondering reactionair links, dús islamofiel en antisemitisch. Bovendien moeten, zoals u weet, de MSM dezer dagen de hele dag Trumpjes doen.

Het bericht is dus alleen te vinden in de moderne Samizdat, en wel op een website met  de symbolische naam “Gates of Vienna”. Victor Onrusttipte me erover. Het bericht legt uit dat er een openlijk plan ligt van de OIC, dat is de Organization of the Islamic Conference om zoveel mogelijk  invloed te kopen in de Amerikaanse en Europese politiek.  Het doel  is vooral om “islamofobie” tegen te…

View original post 525 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s