Minderjarige Palestijnse stenengooiers zaaien geweld en terreur in Judea en Samaria

Vlaamse Vrienden van Israël

Dagelijkse taferelen in Samaria, herhalen zich ook weer vandaag, donderdag 30 november 2017. Een confrontatie tussen Palestijnse Arabieren en Joden is naar verluidt op dit ogenblik aan de gang in de buurt van de Joodse gemeenschap van Migdalim in Samaria. IDF-troepen zijn thans ter plaatse, aldus een bericht van Arutz Sheva.

Volgens de Regionale Raad van Samaria stuitte een groep Israëli’s in de buurt op een Arabische hinderlaag. Hatzalah Yehuda & Shomron (Judea en Samaria) gaf in een eerste rapport aan dat “Joodse wandelaars met stenen werden aangevallen door Arabieren.” Hatzalah Yehuda & Shomron is een vrijwillige humanitaire organisatie die het hele jaar door noodhulp en medische diensten verstrekt in Judea en Samaria (aka de Westelijke Jordaanoever).

Volgens een onbevestigd rapport is er een inwoner neergeschoten en is er een gewonde Palestijnse Arabier, mogelijk gedood. Moked Shomron gaf melding van “ongeveer 25 jongeren begeleid door twee gewapende volwassenen in de buurt van…

View original post 230 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s