Hannah Luden (CIDI) kritiseert het antisemitisme van DENK, maar is zelf lid van een Jodenhaatclub, de PvdA

Martien Pennings

DENK POSTER ISRAELISCHE LOBBY_LI Hé, de Joden in Israël dragen tegenwoordig 19e eeuwse hoge kapitalisten-hoeden! Zoals Hannah Luden zo mooi zegt: “het antisemitische beeld van de achterbakse, manipulatieve en invloedrijke Jood”.

In het AD van 23 november schrijft Hannah Luden een stuk onder de titel: ‘Denk wakkert antisemitisme aan’. Merkwaardig, want Luden, de vrouwelijke directeusiste van het CIDI, is zelf lid van een Jodenhaat-club, namelijk de antisemitische PvdA. Ze beveelt DENK aan om de “werkdefinitie” van antisemitisme te gaan hanteren van “The International Holocaust Remembrance Alliance” (IHRA) die ook geadopteerd is door de Europese Unie. Maar dat zou ook wel een idee zijn voor haar eigen PvdA. Want die partij, en al het verdere links-regressieve tuig in de Tweede Kamer, handelt. zoals dat heet, in flagrante tegenstelling tot die “werkdefinitie”.

Niet dat gezegde definitie, waarover al een tijdje  gepraat wordt, nou zo geweldig is. Het verhaal waarmee de…

View original post 1.054 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s