VN gebruiken vluchtelingenorganisatie UNRWA als dekmantel voor Palestijnse terreur

Vlaamse Vrienden van Israël

Israël’s parlementslid Sharren Haskel (Likoed), lid van het Comité voor Buitenlandse Zaken en Defensie in de Knesset, leidde op maandag  27 november 2017 een debat voor een lobby die zij had opgericht met het doel de United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East (UNRWA) te hervormen, berichtte Arutz Sheva op maandag.

Onderwerp op de vergadering was de bedenkelijke rol van de UNRWA aan te klagen in het bestendigen van het Palestijns-Israëlisch conflict, eerder dan het op te lossen. De “UNRWA financiert terreur, stelt Hamas operatieven aan het werk, verbergt wapens en terreurtunnels, voedt op tot haat en geweld tegen Israël,” klonk het in de Knesset.

De bijeenkomst werd bijgewoond door vice-minister voor Buitenlandse Zaken Tzipi Hotovely (Likoed), vice-minister in het kantoor van premier Netanyahu parlementslid Michael Oren (Kulanupartij), parlementslid Yehuda Glick (Likoed), parlementslid Amir Ohana (Likoed), de Belgische ambassadeur aan IsraëlOlivier…

View original post 159 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s