Moslim-“feministes” over Tariq Ramadan: verkrachting is helemáál niet speciaal islamitisch

Martien Pennings

De Washington Post heeft een analyse van wat regressief-links in samenwerking met “moslim-feministes” allemaal aan het uitbraken is. Zoals de beschuldiging dat “islamofoben” nu kans zien het MeToo-verhaal op de islam te richten.

Ga eens naar de “islamitisch-feministische” site Lalab en probeer niet te kotsen. De mierzoete plaatjes moet domme Westerse wijven wijsmaken dat hoofddoek en niet-hoofddoek, autochtoon en allochtoon, moslima en niet-moslima gezamenlijk optrekken tegen het patriarchaat. In werkelijkheid is het natuurlijk een vorm van islamisering.

Lalabs boodschap luidt: verkrachting is helemaal niet speciaal islamitisch. Nee, maar ik weet wél heel zeker dat verkrachting in de islamitische wereld 1000 keer meer voorkomt en veel bruter van vorm is. Het blijft daar ook 1000 keer onbestrafter en verder kennen wij niet het verschijnsel dat als een vrouw verkracht wordt door een man die niet haar echtgenoot is, zij ook nog eens verstoten en bestraft wordt. Gegeseld, gestenigd of de neus…

View original post 198 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s