Groot-Brittannië draagt 22,4 miljoen euro bij aan Palestijnse jaarlijkse begroting

Vlaamse Vrienden van Israël

De Britse regering is akkoord gegaan om haar jaarlijkse bijdrage ter waarde van 20 miljoen Britse ponden (ca. € 22,4 miljoen) te betalen om het jaarlijkse nationale budget van de Palestijnse Autoriteit te steunen. Een groot deel hiervan zal naar de onderwijssector gaan, volgens het officiële persagentschap Wafa van de Palestijnse Autoriteit (PA), aldus een bericht op het Palestijnse nieuwsagentschap Ma’an News Agency van 25 november 2017.

Wafa meldde dat de Palestijnse minister van Onderwijs, Sabri Saydam, telefonisch op zaterdag heeft gesproken met de Britse minister voor Internationale Ontwikkeling en met de minister van het Midden-Oosten bij het Foreign & Commonwealth Office, Alistair Burt. “Saydam zei dat de voortdurende steun van onderwijs door donorlanden het hoge niveau en vertrouwen aantoont in het Palestijnse onderwijssysteem en het vermogen om kwalitatieve resultaten te bereiken,” zei Wafa. Naar verluidt “benadrukte hij het belang van het voortzetten van dit soort ondersteuning voor…

View original post 204 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s