VN veroordelende resoluties 2017-2018: Israël: 20 – de rest van de wereld samen: 6

Vlaamse Vrienden van Israël

Als een marsmannetje opeens op onze aarde zou landen en de nieuwsbulletins zou lezen en beluisteren om te weten wat de aardlingen zoal beroert, zou dat marsmannetje de indruk kunnen krijgen dat er  op onze aardkloot maar één reusachtig probleem bestaat, met name Israël en het conflict met de Palestijnen, dat te wijten is aan het feit dat de Joodse staat een aantal nederzettingen bouwt op land waarvan de wereld vindt dat dit plek is waar de toekomstige Palestijnse staat moet komen.

De Verenigde Naties lijken weer flink van katoen te willen geven tegen Israël. In de huidige 72ste Sessie van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (UNGA) voor de periode 2017-2018 wordt zoals de gewoonte is in de VN Israël er andermaal apart uitgelicht als de grote kop van jut voor alle problemen die zich momenteel in onze wereld afspelen. Schrik niet, want maar liefst 20 van de 26…

View original post 183 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s