Israël’s veiligheidsminister Erdan: ‘Eenieder die ons wil uittesten wordt hard aangepakt’

Vlaamse Vrienden van Israël

“Iedereen die ons test, zal hard worden aangepakt”, zei de Israëlische minister van Openbare Veiligheid, Gilad Erdan, donderdag tijdens een tour door het grensgebied Israël-Gaza, waar de spanning is toegenomen na de recente vernietiging door de Joodse staat van een aanvalstunnel die werd gegraven door de Palestijnse Islamitische Jihad (PIJ ) terreurgroep.

Tien terroristen van de PIJ [en van Hamas] werden gedood als gevolg van de operatie van de IDF om de tunnel te vernietigen. Israël heeft de veiligheidsinspanningen opgevoerd in het grensgebied te midden van de wraakbedreigingen van de PIJ. Erdan sloot zich aan bij een marinepolitie die de wateren nabij de grens patrouilleerde en werd geïnformeerd over de dreiging van infiltratie van de zee vanuit Gaza naar Israëlische stranden en nabijgelegen steden. Erdan zei na het voltooien van de tour:

“We hebben grote vooruitgang geboekt op het gebied van de mogelijkheden van [Israëls] verschillende politie-eenheden. Ik ben…

View original post 160 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s