Eva Jinek: “Donald Trump schokte de wereld met zijn verkiezing tot Amerikaans president”

Martien Pennings

Maar we beginnen met Twan Huys, want we hebben ‘t in het algemeen over dat ONOPHOUDELIJKE Trump-bashen door de publieke omroep. Het komt alle poriën uit, op de meest onwaarschijnlijke momenten weten staatsomroepers een Trumpje in te voegen. En soms zijn er hele uitzendingen aan het Trump-demoniseren gewijd. Zoals “De Verenigde Staten van Eva” of

de aflevering over Naomi Klein van College Tour.

Ik weet niet hoe mensen die voor de tv zitten deze hersenspoeling ondergaan, maar die vele tientallen studenten die in de zaal zaten te luisteren waren het er volgens mij allemaal heel erg mee eens. Dat de schok van de Twin Towers door de machthebbers werd gebruikt als excuus om landen binnen vallen en aan het martelen te slaan in Guantanamo Bay. Dat de Manchester-aanslag voor Trump alleen maar een excuus was om aan moslims reisbeperkingen op te leggen. Dat we niet moeten lachen met…

View original post 600 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s