Attje Kuiken (PvdA) en Madeleine van Toorenburg (CDA) zien het échte gevaar onder ogen!

Martien Pennings

Attje (waarom eigenlijk geen 3 tees, Atttje?) Kuiken tijdens haar betoogje over de Pegida-dreiging

Vanmiddag stomtoevallig op het het Tweede-Kamer-vragenuurtje gestuit. Jammer dat het hele verhaal van Attje Kuiken (PvdA) bij uitzending gemist wordt weggelaten en zo’n beetje bij het antwoord van minister Sander Dekker begint. Maar in de dialoog met de minister wordt toch ook wel duidelijk dat Kuiken in die smakeloze en domme actie van Pegida — bouwgrond van een te bouwen moskee met een pleeborstel en een emmer varkensbloed inzegenen — een aanval op de democratie ziet van het angstwekkend groeiende rechts-extremisme. Ze is echt onder de indruk van de eigen ernst waarmee ze dit grote gevaar benoemt. Naast nog een paar regressief-linkse paljassen komt ook Madeleine van Toorenburg aan het woord. Zij vindt de Pegida-actie “ijzingwekkend” en meent dat “we deze extreme dreiging niet kunnen dulden”.

Tsja. Je ziet het niet aan de buitenkant, maar zo…

View original post 211 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s