Premier Netanyahu belooft ca. 200 miljoen euros voor extra beveiliging in Judea en Samaria

Vlaamse Vrienden van Israël

In Judea & Samaria worden naast de bestaande Arabische wegen steeds meer bypass wegen gebouwd zoals op dit plaatje hierboven, die enkel toegankelijk zijn voor Israëlisch verkeer. Dit om te verhinderen dat voorbijrijdende wagens en lijnbussen worden beschoten door Arabische terroristen of bekogeld worden met projectielen en brandbommen [beeldbron: Tal Adler]

Families van door Arabische terroristen vermoorde Israëli’s en regionale gemeenteraadsleden uit Judea en Samaria kwamen afgelopen vrijdag overeen om hun hongerstaking te beëindigen nadat er een compromis was bereikt met de regering over het verstrekken van financiering voor noodzakelijke beveiligingsupgrades in de regio.

De families en leiders van de Raad hebben de voorbije weken voor de ambtswoning van premier Binyamin Netanyahu geprotesteerd om de premier aldus te dwingen zich aan zijn gedane belofte te houden om de veiligheidsvoorzieningen in Judea & Samaria met spoed op te waarderen.

Volgens de akkoorden die werden bereikt…

View original post 282 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s