EU doneert extra 10,5 miljoen euro om Fatah-Hamas eenheidsakkoord te steunen

Vlaamse Vrienden van Israël

De Europese Unie heeft op donderdagavond 9 november 2017 aangekondigd dat het besloten heeft om bijkomende financiële steun te verstrekken aan de UNRWA, de aparte Palestijnse vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties.

De VN-organisatie United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East (UNRWA) incasseert voor een waarde van 10,5 miljoen euro bedoeld als extra ruggesteun voor het Palestijnse verzoeningsakkoord tussen Hamas en Al Fatah dat op 12 oktober jl. werd afgesloten. Deze donatie komt bovenop de 9,5 miljoen euro die de EU eerder op 10 oktober jl. doneerde aan de UNRWA met hetzelfde doel. De Europese Unie is de grootste donor van de UNRWA en injecteert jaarlijks 82 miljoen euros in de bodemloze financiële put van de corrupte Mahmoud Abbas.

De verklaring van de Europese Unie voor deze extra steun leest dat “in het licht van de Palestijnse verzoening, het besloten heeft om haar jaarlijkse bijdrage…

View original post 542 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s