Opnieuw hommeles onder Palestijnse rivalen omtrent veiligheidsamenwerking met Israël

Vlaamse Vrienden van Israël

Midzomernacht in Gaza, 21 juni 2014. “Zomerkamp” voor 13- en 14-jarige kinderen van Hamas in Gaza, in werkelijkheid een opleidingskamp voor aanstormende terroristen. “Eerst leren schieten en daarna pas leren lezen, schrijven en rekenen,” luidt het strijdlustig in de  Boze Strook van Hamastan.

Op woensdag 8 november ’17 heeft Hazem Atallahde politiechef van de Palestijnse Autoriteit (PA), bevestigd dat de samenwerking met Israël inzake veiligheid werd hervat. Atallah zei hierover: “Iedereen werkt nu weer samen. Dat wil zeggen dat de zaken weer zijn zoals ze waren voor 14 juli. De dingen zijn nu normaal.

Atallah herhaalde tevens dat Hamas moet ontwapenen confrom het verzoeningsakkoord dat op 12 oktober ’17 werd gesloten tussen de rivaliserende terreurorganisaties Al Fatah en Hamas. Volgens dat akkoord, dat werd bemiddeld door Egypte, zou de Palestijnse Autoriteit per 1 december aanstaande de volledige controle moeten overnemen van Hamas over…

View original post 283 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s