Nazi-collaborateurs en domme meelopers vieren de Kristallnacht in Amsterdam

Martien Pennings

KRISTALLNACHTHERDENKING 9 NOV 2017_LI (2)Nee, dat is géén Godwin, dat “nazi-collaborateurs”. En dat “vieren” is ook bewust gekozen. Dit jaar is er, mede door mij, een boek vertaald dat met bakken bewijs aantoont wat velen allang wisten, namelijk dat de Palmaffia’s onder leiding van Hamas & Abbas intens verwant zijn met het Hitlerisme. Van de islam, waarmee de Palmaffia’s uiteraard zijn doordrenkt, is gemakkelijk aan te tonen dat het zowel theoretisch als in 1400-jarige praktijk als twee druppels water op het historisch nazisme lijkt. De islam komt uit dezelfde Ungeist voort als het nazisme.

En die nazi-verwantschap geldt speciaal-extra-plus voor de Palmaffia’s die concreet wortelen in het verbond dat de eerste Palmaffia-leider, de moefti van Jeruzalem Amin al-Husseini, sloot met Hitler. Dat verbond hield in: de erkenning van het wederzijds belang, namelijk behalve wereldhegemonie het vermoorden van alle Joden zowel in Europa als in het Midden-Oosten en speciaal in Palestina. De moefti zette al…

View original post 433 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s