Hillel Neuer over 10 jarige kruistocht van de VN-Mensenrechtenraad jegens Israël

Vlaamse Vrienden van Israël

Naar aanleiding van de 100ste verjaardag van de Balfour Verklaring, gaf Hillel Neuer, uitvoerend directeur van UN Watch, op 27 augustus 2017 een voordracht op het evenement Rally for Israel, dat plaatsvond op het Raoul Wallenberg Square in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

Eén van de onderwerpen die Neuer aansneed in zijn speech, handelde over de sterk bevooroordeelde en partijdige behandeling van Israël ten opzichte van alle andere landen van de wereld, door de Raad voor Mensenrechten van de Verenigde Naties [OHCHR].

Op 8 december 2006 voerde VN-secretaris-generaal Kofi Annan aan dat de Commissie geen “onevenredige aandacht zou moeten besteden aan schendingen door Israël. Niet dat Israël een vrije pas zou moeten krijgen. Absoluut niet. Maar de Raad zou dezelfde aandacht moeten schenken aan ernstige schendingen die ook door andere staten zijn gepleegd.”

Op 20 juni 2007 bracht VN-secretaris-generaal Ban Ki-mooneen verklaring uit met de…

View original post 483 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s