Palestijnse historicus van de PA: ‘In 1917 bestond er geen Palestijns volk’

Vlaamse Vrienden van Israël

Een van de hardnekkigste leugens die door de hedendaagse Arabische Palestijnen worden verspreid gaat over een zogenaamd “Palestijns volk dat gelukkig en in peis en vree leefde en woonde in een welvarend Palestina, totdat die vreselijke Joodse Zionisten kwamen, ons alles afnamen en ons verjoegen uit ons land.” 

Naar aanleiding van de 100ste verjaardag van de Balfour Verklaring, publiceerde aartsleugenaar  Mahmoud Abbas, aka de “president” van de Palestijnse Autoriteit, een editoriaal in de Britse krant The Guardian. Nadat hij Lord Balfour had verketterd omdat hij de Joden “een land beloofde, maar het niet aan hem was om [dat] te beloven, ging hij verder met het beschrijven van het Palestijnse volk als “een trotse natie met een rijke erfenis van oude beschavingen en de bakermat van de Abrahamitische religies.”

Tot zover de Palestijnse “uitleg” van de chef van de Palestijnse “onderneming”, uiteraard louter bestemd voor het Engelstalige publiek. Echter…

View original post 303 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s