Netanyahu tegen Islamitische Jihad over teruggave lichamen: ‘Voor wat hoort wat’

Vlaamse Vrienden van Israël

Op 30 oktober 2017 werden vijf jihadisten, die behoorden tot de Al-Quds Brigades, het doodseskader van de terreurorganisatie (Palestijnse) Islamitische Jihad (PIJ), bedolven onder het zand toen een aanvalstunnel van de PIJ instortte onder Israëlisch grondgebied. Hun lichamen werden intussen opgegraven door het IDF (Israëlisch leger).

Israël is niet van plan om de lichamen van de vijf Al Quds Brigadisten van de Gazaanse terreurorganisatie Islamitische Jihad zomaar gratis en voor niks terug te geven aan Gaza. Premier Benjamin Netanyahu zei op maandag in een korte verklaring die hij uitsprak in Migdal Ha-Emek:

“Wij zijn van plan om onze jongens naar huis te brengen. Voor wat hoort wat. Deze regering heeft twee duidelijke opdrachten; ons land opbouwen en het verdedigen. Wij zullen het verdedigen gebaseerd op duidelijke regels: wie ons aanvalt zal aangevallen worden.”

IDF-soldatenHamas blijft de lichamen gijzelen van IDF-soldaten Hadar Goldin en Oron Shaul, die gevangen en…

View original post 227 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s