Kijk nou! De laatste links-regressieve verdedigings-linie!

Martien Pennings

Na de verkiezing van Trump had je héél veel woede op nep-links. Maar ook was er ineens een neiging om de woede op vermeend “rechts” te begrijpen. Ik herinner me bijvoorbeeld een doodgebloed initiatief van Joris Luyendijk. En nou ga ik geen 89 cent besteden aan dat stuk in De Groene Amsterdammer, maar ik denk zomaar dat we hier de laatste stuiptrekking zien van het links-regressieve gelul: van totaal nergens naar luisteren, naar demoniseren, naar “het is alleen maar opgeblazen en onterechte woede”. Al is de ontkenning natuurlijk ook nooit helemáál weg. Hier is een staaltje ervan uit dezelfde uitgave van Blendle:

______________

View original post

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s