Caroline Glick: Trump zet in het Midden-Oosten de idiote Obama-politiek voort

Vlaamse Vrienden van Israël

Gaza, 11 maart 2014. UNESCO heeft weer werk aan de winkel, want de Palestijnen hebben hun cultureel erfgoed andermaal ‘verrijkt’ met een prachtig artistiek standbeeld. Op een rond verkeerspunt in het centrum van Gaza Stad heeft Hamas een “monument” laten oprichten dat een levensgroot model voorstelt van de qassam raket M-75, die gemaakt werd met Iraanse high-tech. [beeldbron]

Niemand in het Midden-Oosten neemt de Amerikanen nog serieus, zegt Caroline Glick. Nou ja, behalve Israël, voegt ze eraan toe. Maar dat zegt ze voor de vorm en omdat ze hoopt dat Amerika tenslotte toch het juiste zal doen. Daartoe haalt ze Churchill aan: “You can always trust the Americans to do the right thing, after they have tried everything else.” “Everyting else”, dus zeg maar: everything outrageously idiotic.

Glick legt eerst uit hoe idioot de Amerikanen bezig zijn
ten aanzien van de Palmaffia’s:

Amerika’s speciale afgevaardigde…

View original post 470 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s