Kabinet Rotte III

E.J. Bron

Screenshot_58

(Door: “Landerdoek”)

Soms kun je iemands intelligentie meten uit zijn gevoel voor humor. Zeg ik het woord “poep” en lig je als volwassene op de grond te lachen, dan is jouw intelligentie mij al duidelijk. Tijdens de bijdrage van Wilders, zoals reeds op 1 november op deze website vertoond (stand 5.40 min), vraagt Pechtold Wilders: “Voorzitter, dat ideale beeld van vroeger, over welke periode heeft dhr. Wilders het dan?” Hierop antwoordt Wilders: “Wel, in de periode voordat u in de politiek zat.” Terwijl Pechtold probeert het uit te rekenen, komt Wilders er even tussen en zegt: “Voor 1850 ongeveer.”

View original post 152 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s