Israël geeft lichamen terug van 5 jihadisten die omkwamen in Gazaanse aanvalstunnels

Vlaamse Vrienden van Israël

Gaza, 30 oktober 2017. Eenheden van het Zuidelijk Commando van het Israëlische Leger (IDF) hebben op maandagnamiddag een netwerk van aanvalstunnels vernietigd dat onlangs werd ontdekt nabij Khan Younis in het zuiden van Strook. De tunnels reikten tot diep onder Israëlisch grondgebied. Twaalf terroristen van Hamas kwamen hierbij om het leven. Voor de goede verstaander: het hele incident met twaalf doden als gevolg speelde zich af op Israëlisch grondgebied en niét in Gaza zelves.

Israël heeft gisteren vtijdag 3 november ’17 de stoffelijke resten van 5 Palestijnse terroristen overgedragen aan Hamas in Gaza. Het gaat om vijf jihadisten van de Al-Quds Brigades, het doodseskader van de terreurorganisatie (Palestijnse) Islamitische Jihad (PIJ), nà Hamas de belangrijkste terreurgroep in Gaza. Nadat Israël enkele dagen eerder de tunnels aan Israëlische zijde met explosieven vernietigde bleek dat een aantal Palestijnen geblokkeerd zaten in de tunnels en de facto begraven werden onder het…

View original post 381 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s