DE VERZWEGEN WAARHEID OVER DE MEEST EFFECTIEVE MEDICIJNEN!

eunmask

Zoals de meesten al weten, Cannabis is zonder overdrijving een veelzijdig medicijn. Ondanks tegenwerking van autoriteiten – War on Drugs – stapelt het wetenschappelijk bewijs voor de heilzame werking van wiet zich op. RollingStoned zet 22 (!) ziekten op een rij waarbij cannabis bewezen geneeskrachtige werking heeft, inclusief de links naar de wetenschappelijke publicaties die het bewijzen!

Dr. Vanden Berghe is professor aan de Faculteit der Farmaceutische, Biomedische en Veterinaire Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen in België. Hij is de patenthouder van de opneembare silicium. Hij was de eerste die liet zien dat moeilijk hanteerbare moleculen die bestaan in de natuur, zoals silicium zuur, geconcentreerd konden worden in bio-beschikbare vorm. Deze konden gebruikt worden voor mensen, dieren en planten.

Waarom werkt CBD als medicijn?
Dat het bestanddeel cannabidiol, afgekort CBD, uit cannabis (hennep- en wietplanten) als een natuurlijk en ondersteunend middel werkt voor een optimale gezondheid, ervaren steeds meer mensen…

View original post 264 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s