Is Wilders eindelijk opgehouden met domme uitglijers, begint Baudet ermee

Martien Pennings

U ziet hierboven de tweet met de slecht gekozen bewoordingen. Bovendien is een afscheiding van Catalonië onwenselijk omdat er dan een “land” ontstaat waarin moslinks en moslims een verbond hebben gesloten en de islam een voor Europa ongekende vorm van infiltratie heeft gerealiseerd. Lees het stuk van Soeren Kern uit 2012 “The Islamic Republic of Catalonia”. Altijd kritisch blijven, dat wil zeggen onderscheid blijven maken (Grieks krinein = scheiden) het ene patriotisme is het andere niet. De ene regio is de andere niet. Wallonië en Vlaanderen moeten wél uit elkaar, maar Spanje en Catalonië niet. Ik ben voor een “Europa van de Vaderlanden”. “Hör mich! – denn alles andere ist Lüge – Kein Mann gedeihet ohne Vaterland!“ En dat “Europa van de Vaderlanden” mag van mij ook een Europa van de regio’s worden, net zoals van de 15e tot de 18e eeuw toen  Europese…

View original post 18 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s