In het hol van De Nederlandse Leeuw

OpinieZ

“Veertig jaar progressief-liberale politiek heeft de problemen op het gebied van immigratie, integratie en de multiculturele samenleving niet kunnen oplossen. Het moet anders”. Tegen het einde van mijn gesprek met Elisabeth Hunyadi en Rutger van den Noort komt de aap uit de mouw.

Dit is wat de beide bestuursleden van De Nederlandse Leeuw drijft. Politiek maken vanuit de basis, de grassroots. Ophouden met in kringetjes ronddraaien, gewoon de feiten benoemen, constructief denken en met werkbare oplossingen komen.

Nationale Brainstorm
Kort samengevat is dit de formule van de Nationale Brainstorm van de Stichting De Nederlandse Leeuw op 19 januari 2018 in De Broodfabriek in Rijswijk. Hunyadi is verantwoordelijk voor de praktische organisatie, de logistiek van de avond. Van den Noort gaat over de inhoud en heeft de over-all coördinatie. Met penningmeester Martijn Kolenbrander, press officer Anne Adema en tientallen vrijwilligers zijn ze vastbesloten van de avond een succes te maken.

View original post 1.378 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s