Gerechtelijke dwaling proces Wilders?

eunmask

Wie is het hiermee eens?

Wilders moest door de linkse groep “islamknuffelaars” ten koste van  alles de mond worden gesnoerd  (bestraft)!  Dit d.m.v. een “proces” dat een farce werd genoemd. Zelfs stemfraude bij de aangiftebiljetten werd hierbij niet geschuwd! Ook vermoedt de advocaat sturing vanuit het Openbaar Ministerie (OM) om aangifte te doen.

“De manier waarop  aangifte werd gedaan, rammelt aan alle kanten”, betoogde Knoops. Er kwamen 6500 aangiften terwijl velen niet eens wisten tegen wie ze aangifte deden en waarom precies. De advocaat liet zijn medewerkers 35 aangevers ondervragen en daarin kwamen volgens hem dit soort misverstanden en tientallen onregelmatigheden aan het licht.

Wilders’ vonnis was in feite een Politiek proces! (In de fractievergadering was er harde kritiek op de rechterlijke uitspraak tegen Wilders. Maar naar buiten toe werd daarover gezwegen, vanwege de verkiezingstijd!)

De advocaat van Wilders: Mr. Knoops denkt dat van hogerhand is toegewerkt naar vervolging…

View original post 138 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s