Paul Joseph Watson over Josie Long, Engelse komediante en levend bewijs dat de Europese burgeroorlog onvermijdelijk is

Martien Pennings

The Guardian is, zoals men weet een Engelse mainstream-krant en dús deel van het regressief-linkse narcistisch-hedonistische zelfverheffingsneuroten-media-machtsconglomeraat. Maar er zijn gekken die dat héél anders ervaren. Bijvoorbeeld rechtopstaande komediante Josie Long. Zij krijgt in gezegde links-regressieve Guardian een juichende recensie, waarin ze met één uitspraak alleen al bewijst totaal van het padje te zijn. Ze heeft het namelijk over

“the emotional experience of being leftwing in a rightwing age”.

Maar als u nog meer bewijs wilt dat dit wijf knetter-mesjogge  is, moet u gaan luisteren naar Paul Joseph Watson. Je bek valt open over zoveel perverse domheid. De kwalificatie “moron” die Watson gebruikt is helemaal op zijn plaats. En ik begin steeds meer te merken dat er van dit soort totaal onveranderbare idioten veel meer rondlopen dan ik vroeger dacht. Het sterkt me in mijn bange vermoedens dat een burgeroorlog echt onvermijdelijk zal zijn.

Oh ja: bovenstaande link…

View original post 13 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s