Antisemiet Jean-Marie Dedecker, columnist van het antisemitische Knack, heeft inderdaad een kop als een Hamas-leider en dezelfde prioriteiten

Martien Pennings

Jean-Marie Dedecker, de knappe leider van de Vlaamse afdeling van de edele verzetsbeweging Hamas. Het zou zomaar een echte Arabier kunnen zijn, vindt u niet?

Ooit was Knack een blad waarin Benno Barnard taalkunst bedreef. Nu is  het eenopen riool. Benno heeft een tijdje terug nog eens de presentatie van een heel dik boek over de islamitische tereur tegen Israël opgeluisterd met een pracht-speech. Die kunt u hier lezen. Ik citeer een kleine passage:

AUSGESAUGTEN“Antisemitisme is de ongrijpbare substantie waarin het Kwaad zich heeft samengetrokken – het is de duivel die zijn mond niet kan houden. Maar omdat de duivel erg sluw is, heeft hij zich nu verstopt in dat o zo misleidende begrip ‘antizionisme’.”

Ik ga die haatkots van Dedecker niet analyseren. Dat moet een Vlaming maar doen. Ik ben erg druk met het samenstellen van de index van een boek dat ik mede…

View original post 213 woorden meer