Wat betreft de PVV is er geen plaats voor de islam in Nederland/Europa!

The Balkans Chronicles

thumbnail_Screenshot_9Europa gaat een hoge prijs betalen, omdat het de islam op grote schaal heeft toegelaten op haar grondgebied. Door het islamitische concept van de migratie – Al Hijra genaamd – staat Europa op het punt Eurabia te worden. Moslims kwamen niet naar Europa om zich aan te passen, maar om Europa veranderen. Ze vinden dat Europa deel moet worden van de islamitische wereld. Volgens veel islamitische leiders, zoals Muammar Gaddafi, gaat het om de verovering/islamisering van Europa via immigratie, bekering en demografische groei!… In de islamitische No-Go-Zones (parallelsamenlevingen; een staat in een staat), waarover de autoriteiten niet of nauwelijks meer controle hebben, waar de sharia, het islamitisch recht heerst, zijn fundamentalisten actief. Ze stellen onomwonden dat Europa moet worden overgenomen en ze zijn bereid daarvoor geweld te gebruiken…

Europa is een slagveld, een oorlogsgebied geworden: aanslag na aanslag, bijna iedere week inmiddels, doden, gewonden, onschuldige mensen die worden vermoord, opgeblazen…

View original post 1.252 woorden meer