In discussie met links over de islam

(B)logboek

How to debate the Left on Islam

In de tweede editie van zijn (vermoed ik) in eigen beheer uitgegeven boek How to debate the Left on Islam reikt Paul Nielsen al degenen die de toenemende islamisering van het Westen als een bedreiging zien, maar die door de politiek-correcte elite monddood worden gemaakt, door ze steevast van racisme en islamofobie te beschuldigen, heel wat munitie aan om zich te verdedigen.

Het belangrijkste wapen waarmee we de islam en zijn vele westerse verdedigers het hoofd kunnen bieden, is kennis. Nielsen besteedt dan ook heel veel aandacht aan de bronnen van de islam: de koran, de hadith (verhalen over en uitspraken van Mohammed) en de sira (de biografie van de profeet).

De meeste mensen die het in het Westen voor de islam opnemen, hebben doorgaans niet één woord van deze haatdragende en tot geweld oproepende teksten gelezen. Nochtans zijn deze geschriften de belangrijkste reden dat er nooit of nooit een…

View original post 340 woorden meer