Hamas in Iran: ‘We staan klaar om de Zionistische entiteit te elimineren’

Vlaamse Vrienden van Israël

Teheran, 21 oktober 2017. Hamasleider Saleh al-Arouri (L) schudt de hand van Ali Shamkhani (R), de secretaris van de Nationale Veiligheidsraad van Iran [beeldbron: Tasnim News Agency/REUTERS/J-Post]

Een topmedewerker van de Iraanse Opperste Leider Ali Khamenei feliciteerde Hamas voor het niet staken van de gewapende strijd tegen Israël tijdens een zaterdagbijeenkomst met de delegatie van de Palestijnse terreurgroep in Teheran. “Wij feliciteren u met het verklaren dat u uw wapens niet opzij legt en deze omschrijft als uw rode lijn,” aldus ambassadeur Ali Akbar Velayati, volgens het semi-officiële persagentschap Fars, aldus een  bericht in The Times of Israel van maandag 23 oktober ’17.

In een aparte bijeenkomst op zaterdag jl. heeft Admiraal Ali Shamkhani, de secretaris van Iran’s  Hoge Nationale Veiligheidsraad, een soortgelijke boodschap aan de terreurgroep afgeleverd, met de hoop dat Hamas een “centrale pionier van het Palestijnse verzet zou blijven”.

Tijdens de vergadering veroordeelde…

View original post 502 woorden meer