Wakker worden! Er is een islamitische oorlog tegen de ongelovigen gestart uit naam van de islam

Waar denkt u dat de volgende aanslag zal zijn? Weer in Spanje? In Finland? In België? Of hier in ons land? Want het mag nu toch voor iedereen duidelijk zijn dat het niet vanzelf ophoudt!

Door Elise Nijmegen

Er is een islamitische oorlog tegen de ongelovigen gestart uit naam van de islam. Deze islamitische “mensen” worden van jongs af aan geïndoctrineerd met het idee dat wij, ongelovigen, gedood mogen worden. Dat staat zo beschreven in hun haatboek. Er zijn trainingskampen voor kleuters en jonge kinderen waarin ze wordt geleerd hoe ze met een machete en een mitrailleur om moeten gaan. Een opvoeding die lijnrecht tegenover hetgeen staat wat wij onze kinderen leren.

Wanneer wordt u wakker? Als het te laat is en de islam in Nederland domineert en we onze vrijheid en veiligheid kwijt zijn? Als uw kleindochters in zo’n dwaas gewaad over straat moeten? U kunt beter wakker worden…

View original post 193 woorden meer