Engelse politie informeert publiek officieel: islam is vrede en goedheid

Martien Pennings

Orwell: “In het Ministerie van Liefde werd weer druk gemarteld.”

Zullen we de bottom lines maar weer eens opschrijven?

Er bestaan gematigde moslims, maar dat zijn ze ondanks en in weerwil van de islam, want dat is een nazisme avant pendant et après la lettre. En in tijden van crisis komen de “oelema”, de “wetenden” naar voren en herinneren aan wat de koran en de soenna écht vertellen. En die “minderheid” zet dan de gewelddadige terreur-agenda, zoals de Jacobijnen, de Maoïsten, de Bolsjewiki, de Nazi’s en de Pol Potisten dat deden. Het verschil is: de islam zet die agenda al 1400 jaar overal ter wereld telkens opnieuw. Waar islam daar bloedige grenzen met de buren, of dat nu landen of regio’s of dorpen of wijken of individuen zijn. Daar bestaan veel goeie boeken over. Zoals dit boek.


________________

View original post