(TIP) Hulp bij aangifte, wanneer Politie weigert!

eunmask

Beste Nederlanders,

Veel mensen schijnen weggestuurd te worden en vervolgens doorverwezen te worden naar het burgerlijk recht, wanneer zij een aangifte van strafbare feiten willen indienen bij het Politiebureau. De Politie verwijst graag naar burgerlijk recht vanwege de werkdruk, maar nog belangrijker het burgerlijk recht is een belangrijk verdienmodel voor de rechtbank en advocatuur! In het strafrecht start het OM namelijk de rechtszaak en bij burgerlijk recht heeft u gerechts-/griffierkosten en vaak een advocaat nodig.
De Politieagent mag nooit een rechtsgang belemmeren als wetshandhaver gezien hij een ambtsplicht heeft, die hij niet mag schenden en u heeft altijd het recht om zelf de rechtsgang te bepalen die u wenst. Justitie & OM zijn simpelweg verenigingen die niet mogen bepalen wat wel of niet strafbaar is, alleen een onafhankelijk Rechter beslist namelijk of er een strafbaar feit is gepleegd.

TIP: Stappenplan aangifte:

1. Maak eerst een afspraak voor een aangifte bij…

View original post 316 woorden meer