Hier werk ik graag aan mee! Jesse Mateman! Onthou die man!

Martien Pennings

MATEMAN jESSEJesse Mateman is een varken. Een mannelijk-chauvinistisch varken. Jesse heeft namelijk het meisje Sophie uit Engeland over laten vliegen naar 020, omdat zij dacht dat ze wat hadden samen nadat ze elkaar in de zomer in Barcelona hadden leren kennen toen ze – nota bene – steun zochten bij elkaar na de islamitische Ramblasterreur. Dus Sophie dacht haar lover terug te zien. Maar nadat ze was geland en in haar hotel in Amsterdam had ingecheckt, kreeg ze een berichtje van Jesse Mateman dat ze gepigged was. Wij beschaafde jongens wisten niet wat zulks betekent, maar dat is dus dat een man een ‘lelijk dik meisje lokt’, en haar dan ijskoud laat zitten. Dat deed dus de 21-jarige Jesse Mateman. Uit Doetinchem. Die op de  HAN, Hogeschool Arnhem/Nijmegen naar school gaat. Die Jesse Mateman dus. Met een atheneum-diploma van . . . . . . . Lees verder op GeenStijl >>>

(En…

View original post 22 woorden meer