Handleiding bij “Nazi’s, Islamisten en het Moderne Midden-Oosten” van Rubin en Schwanitz

Martien Pennings

Barry Rubin en Wolfgang G. Schwanitz tonen inNazi’s, Islamisten en het moderne Midden-Oosten” het volgende aan en leveren daarbij uitzinnige hoeveelheden bewijs:

  • De islam, in de persoon van Amin al-Husseini, de moefti van Jeruzalem, verbond zich vanaf de jaren 1930 met het nazisme en met Hitler, waarbij de moefti waarschijnlijk de beslissende stoot gaf tot de Endlösung, hier opgevat als georganiseerd-planmatige vergassings-genocide.
  • Zulks gebeurde vanuit de geheel eigen Jodenhaat-traditie van de islam: de moslims waren níét de leerlingen en de nazi’s de leermeesters, maar ze waren gelijkwaardige partners in Jodenhaat die elkaar herkenden als bondgenoten.
  • Die gemengd-nazistisch-islamitische Jodenhaat-traditie bleef na WO II tot op heden in het Midden-Oosten de leidende ideologie van islamitische dictators, een ideologie die tijdens de “Arabische Lente”, die in 2010 begon, alleen maar sterker werd.
  • Die nazislamitische Jodenhaat-traditie bleef alléén in de islamitische wereld ongerept én succesvol en nergens anders ter wereld.

View original post 12.448 woorden meer