Israëlhaat maakt mensen blind voor de feiten

OpinieZ

In mijn vorige artikel heb ik willen laten zien dat Israël een land is wat anders in de media wordt weergegeven dan hoe ik het ervaren heb. Vooral als het aankomt op de manier van samenleven tussen joden en moslims. Ze leven in Israël vaak met respect en goed samen.

Ik heb op dit artikel voor 95% zeer positieve reacties ontvangen, waarvoor hartelijk dank. Echter, er zijn – zeer voorspelbaar uiteraard – ook ronduit hatelijke reacties. De állermooiste was nog wel dat ik opgepakt zou moeten worden omdat ik oorlogsmisdaden en bezettingen steun. Onder het motto: mensen van de Islamitische Staat worden ook opgepakt, dus dat moet met Judy ook maar gebeuren.

Daarnaast kwam er een reactie van iemand die geboren is in Beiroet en geadopteerd. Hij valt mij al een tijdje lastig vanwege mijn vakantie In Israël. In zijn ogen ben ik een Judas, een walgelijk persoon, want hoe…

View original post 458 woorden meer