BTW-tarief wordt met 50% verhoogd!

eunmask

En weer zijn ze erin getrapt!

Rutte III: U gaat meer, meer, meer betalen voor uw dagelijkse boodschappen!

De nieuwe coalitie verhoogt het lage btw-tarief van 6 naar 9 procent (een verhoging van 50% dus!) De maatregel is onderdeel van het invoeren van een vlaktaks. Dit betekent ook dat de hypotheekrenteaftrek versneld wordt verlaagd, meldt De Telegraaf.

Door de btw-verhoging worden niet alleen boodschappen duurder, maar ook een bezoek aan de kapper of de schoenmaker. De ingrijpende verlaging van de hypotheekrenteaftrek gebeurt in vier stappen, van steeds drie procent per jaar, vanaf 2020.

VVD, CDA, D66 en CU hebben afgesproken dat de opbrengst naar de huizenbezitter moet terugvloeien. Hiertoe wordt het eigenwoningforfait verlaagd, een belasting die woningeigenaren nu elk jaar bij hun aangifte inkomstenbelasting betalen.

En alweer worden de Minima en de Jantje modaal hiervan de dupe! De linkse vernietigingstactiek is onmiskenbaar!

http://biz.tpo.nl/2017/10/06/rutte-iii-gaat-meer-meer-meer-betalen-dagelijkse-boodschappen/

RP: In de afbeelding moet ook nog…

View original post 4 woorden meer