België bouwt scholen op de Westbank genoemd naar Palestijnse terroristen en massamoordenaars

Vlaamse Vrienden van Israël

Studenten aan de Dalal Mughrabi Gemengde Basisschool, waarvan de bouw gefinancierd werd door de Belgische regering [beeldbron: The Algemeiner]

De Belgische regering wordt aangemaand om actie te ondernemen nadat een Palestijnse school die werd gebouwd dankzij de financiering door België, door de Palestijnse Autoriteit (PA) werd hernoemd om een Palestijnse terroriste en massamoordenares te eren.

De bouw van de Beit Awwa Basisschool voor Meisjes in het zuiden van Judea (aka de Westelijke Jordaanoever) “werd gefinancierd door de regering van het koninkrijk België en door het Belgisch Ontwikkelingsagentschap (BTC),” volgens een plakaat die aan de gevel van de school hangt (zie plaatje hierboven), die alzo voor het eerst werd geïdentificeerd door de controlerende waakhondgroep Palestinian Media Watch (PMW).

Uitvergrote foto van de plaquette waarop de Belgische regering en het Belgisch Ontwikkelingsagentschap worden geïdentificeerd als de supporters van de Beit Awwa Basisschool voor Meisjes, die werd hernoemd…

View original post 694 woorden meer