Jordan Peterson aan het potnichtkutlulmodeterreurfront

Martien Pennings

Ja, ik ben toch wel een bruut, geloof ik, want ik had die impuls om te roepen “is er een chirurg in de zaal?” omdat ik de stembanden van die opponent van Peterson, “professor Pete” zo verantwoord en humaan mogelijk wilde laten doorsnijden. En dat was weer omdat ik af wilde van die impuls om ‘m’r te wurgen. Dit zijn godverdomme de “problemen” die aangekaart worden door dezelfde types die het Westen het liefst zo snel mogelijk zien bezwijken aan schuldgevoel over kolonialisme en slavernij, alsook de Holocaust willen delgen door de nazistischeislam te omarmen en “kritisch” te zijn op Israël.

Oh, reetschoppen en reetschoppen en reetschoppen tot ze struikelend uit alle zicht verdwijnen!

Deze gender-aansteller praat met een dermate enge stem dat ik ‘m’r niet kan verstaan

TOEGIFT!

_________________

View original post