Derde Wereldoorlog door islam-extremisme!

eunmask

CAMBRIGDE – Als de wereld geen manier vindt om de opkomst van het islamitische extremisme in te dammen, is een Derde Wereldoorlog onvermijdelijk. Deze waarschuwing uitte de Amerikaanse topcommandant in het Midden-Oosten, generaal John Abizaid, vrijdag tijdens een lezing op de Harvard-universiteit in het Amerikaanse Cambridge.
VS-generaal: Abizaid vergeleek de groei van militante ideologieën, zoals de macht achter het terreurnetwerk al-Qaeda, met de opkomst van het fascisme in de jaren twintig en dertig in Europa. Die ontwikkeling leidde tot de Tweede Wereldoorlog.

Volgens Abizaid moeten extremisten worden gestopt omdat zij anders in staat worden gesteld een voordeel te behalen. Zij kunnen dan vanuit een veilig toevluchtsoord opereren en massavernietigingswapens ontwikkelen, aldus de topgeneraal.

https://www.nu.nl/algemeen/890075/derde-wereldoorlog-door-islam-extremisme.html

Lees ook: “Poetin: Illuminati is van plan om de islam te gebruiken om WO3 te starten”
http://worldunity.me/poetin-illuminati-is-van-plan-om-de-islam-te-gebruiken-om-wo3-te-starten/

RP: En Europa (EU) laat ze hier met miljoenen ongestoord binnenkomen! Wie is de echte veroorzaker?

Bekijk ook deze…

View original post 2 woorden meer