Bosma over Steenhuizens journaalopening met “witte man”

Martien Pennings

Gelukkig meldde het NOS-journaal vanmorgen wel weer trouw dat er in het huis van de witte Las-Vegas-schutter behalve nóg meer wapens, ook “ontstekingsmechanismes” gevonden waren. Als we dit nou eens even combineren met het gegeven dat ISIS geclaimd heeft dat deze man in hun opdracht handelde? Zoals ik vanmorgen twitterde: sudden-covert-convert-jihad-syndrom? En als dat nou waar blijkt, zou Steenhuizen dan openen met “de Las-Vegas-schutter blijkt een pas onlangs tot de islam bekeerde witte moslim te zijn die aan een door ISIS geïnduceerd sudden-jihad-syndroom leed”?

_________________

View original post

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s