Vlaamse omroep VRT haalt controversieel fragment offline en ontwijkt aldus veroordeling

Vlaamse Vrienden van Israël

joodse-lobby2Maandagavond, 7 januari 2013. Nieuwsanker van de Vlaamse openbare omroep Kathleen Cools haalt in het programma Terzake/Canvas stevig uit naar een imaginaire Joodse Lobby die de media zou controleren met inbegrip van de VRT. Op de achtergrond de gekendeAnkie Rechess-Spitzer vanuit Jeruzalem, Israël, die zich van de hele anti-Joodse context op het beeldscherm niets bewust was. 

De Vlaamse omroep VRT haalde onlangs een controversieel fragment offline waarmee het aldus ontkomt aan een uitspraak van de Vlaamse regulator. Waarover gaat dit? De voormalige president van Egypte (en lid van de extremistische Moslimbroederschap) Mohamed Morsi had aan een antisemitisch gebed deelgenomen en luidop mee gebeden voor de “overwinning op de ongelovigen en vernietiging van alle Joden en hun supporters”.

Farao Mohamed MorsiPresident Farao Mohamed Morsi van de Egyptische Moslimbroederschap (de grote broer van Hamas) bestuurde Egypte amper één jaar (30 juni 2012-3 juli 2013)  

De VRT liet vervolgens Koert Debeuf vanuit Egypte aan…

View original post 542 woorden meer