PFLP terroriste Leila Khaled in haar eigen woorden in het Europees Parlement +video

Vlaamse Vrienden van Israël

Op 26 september 2017 sprak de Palestijns/Libanese Leila Khaled, een terroriste van de PFLP, op uitnodiging van de GUE/NGL fractie in het Europees Parlement. Leila Khaled voerde er het woord namens het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP). 

De niet-gouvermentele organisatie NGO Monitor heeft in deze video een aantal van haar meest controversiële uitspraken gecompileerd. Zoals op de videobeelden te zien is werd haar toespraak regelmatig onderbroken door staande ovaties van het aanwezige publiek, waaronder zich ook leden van het Europese Parlement bevonden. 

PFLP
De Palestijnse terreurgroep PFLP prijkt al vele jaren op de lijst van verboden terroristische organisaties van de Europese Unie. Het blijft dan ook onbegrijpelijk en onacceptabel dat een terroriste het woord mag voeren in het Europees parlement: 

  1. De PFLP staat al ruim 20 jaren op de Amerikaanse lijst van verboden terreurorganisaties (met name 61 organisaties en entiteiten). De Amerikaanse lijst wordt regelmatig bijgewerkt, de…

View original post 459 woorden meer