Thierry Baudet kletst uit zijn nek

Fragmentje uit WNL van Zondag [1-10-2017]:

Is dat zo Thierry, staat dat nergens? Wat is dit dan?

Ik herinnerde me namelijk prompt een ander gevalletje waarbij een Kamerlid niet zijn motie op schrift bij zich had, de racist Tofik Dibi. Alleen op dat moment was niet de stuntelende Kharib Kamervoorzitter, en zat er geen Joël Voordewind naast ‘dat zoeken we op’. Nee, op dat moment was de beste Kamervoorzitter die geen Kamervoorzitter mag zijn en daarom plaatsvervangend voorzitter is, voorzitter. Dat Martin Bosma geen voorzitter mag zijn is omdat de rest van de kamer altijd de mond vol heeft van ‘verbinden en inclusiviteit’ maar wel categorisch alles uitsluit wat met de PVV te maken heeft. Bosma wist Dibi gelijk te vertellen om welk artikel het ging en hoefde niks op te zoeken, die kent dat reglement gewoon uit zijn hoofd zoals het een Kamervoorzitter betaamt.

Helaas geen fragment op You-Tube…

View original post 12 woorden meer