Palestijnse kinderen van de Nasser Brigades vieren 17de verjaardag van 2de Intifada

Vlaamse Vrienden van Israël

Militanten en hun kinderen [??!!] van de Nasser Salah al-Din Brigades, de moordbrigade van de  Palestijnse terreurorganisatie Volksverzet Comitées (PRC), vierden het afgelopen weekeinde de 17de verjaardag van het begin van de Tweede Intifada, net zoals overigens ook vele andere Palestijnse terreurgroepen dat deden.

EoZ schrijft op zijn blog: “Vele mensen ergeren zich blauw aan de extreemrechtse groeperingen die overal in de VS en Europa manifesteren (uit protest tegen de illegale immigratie) en doen alsof ze zich ongerust maken over de antisemitische uitspraken die ze deden. Maar veel van deze zelfde mensen lijken vreemd genoeg geen enkel probleem te hebben met de antisemitische groepen die openlijk met wapens demonstreren in Gaza en op de Westelijke Jordaanoever. Bovendien zijn veel van deze militante groepen betrokken bij onderhandelingen om deel te worden van de regering van de Palestijnse Autoriteit zonder dat van hen verwacht wordt dat zij hun posities zouden veranderen.”

View original post 162 woorden meer