NIEUWE VERKIEZINGEN?

eunmask

Formatie VVD CDA D66 CU duurt nu langer dan een half jaar! 190 dagen! Wist u dat volgens de Europese wet die aangenomen is in 2015 wij als burger met minimaal 300.000 handtekeningen nieuwe verkiezingen kunnen gaan eisen?

 https://www.petities24.com/wij_eisen_nieuwe_verkiezingen

Forum voor Democratie is er ook klaar mee: “Nieuwe verkiezingen en dan dit keer de stemmen WEL goed tellen”

Hoe dan ook heeft FVD natuurlijk gelijk: nu de hoge dames en heren in Den Haag er samen niet uitkomen moeten er gewoon nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven. De winnaars van de afgelopen verkiezingen zien dat ongetwijfeld niet zitten, maar helaas; zij hebben hun verantwoordelijkheid niet genomen. Daar hoeven ze verder niet over te zeuren; het was aan hen om uit deze impasse te komen. Dat dit niet gelukt is alleen hen aan te rekenen.

Nieuwe verkiezingen dus — en snel — en dan voor de verandering alle stemmen tellen!

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/forum-voor-democratie-is-er-klaar-mee-nieuwe-verkiezingen-en-dan-dit-keer-de-stemmen-wel-goed-tellen/

View original post